Gratis proeflicentie

Wil je ook:

  • een goede aansluiting bij de Cito-vraagstelling, zodat je leerlingen beter kunnen scoren op de Cito-toets Begrijpend Lezen?
  • oefenen met informatieve, verhalende, betogende, instructieve en gatenteksten?
  • op een makkelijke en duidelijke manier strategieën uitleggen en inoefenen?

Vraag dan een proeflicentie aan voor Begrijpend Lezen EXTRA. Ideaal als aanvulling op Nieuwsbegrip of andere, vergelijkbare methodes in groep 6, 7 en 8. Ook goed in te zetten als je zonder methode werkt.

* Vul hier het totaal aantal leerlingen dat onder het BRIN-nummer van de school valt in. Dus niet alleen de leerlingen van de bovenbouwgroepen.

Probeer Begrijpend Lezen EXTRA voor de bovenbouw gratis uit!

Je krijgt 30 dagen gratis toegang tot de proeflicentie. Nadat je de inloggegevens van ons per e-mail hebt ontvangen, stopt de licentie automatisch na 30 dagen. Je hoeft dus niet op te zeggen.

In de proeflicentie vind je voor elke groep een aantal strategieën, oefenteksten, LeesWijzers en schema’s. Alleen scholen met een geldig BRIN-nummer kunnen van deze proeflicentie gebruik maken (maximaal drie aanvragen per BRIN-nummer).

Meld je aan met het e-mailadres van de school. Een aanmelding met een privé-mailadres wordt helaas niet goedgekeurd.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.


Vanwege de grote belangstelling voor Begrijpend Lezen EXTRA kan het drie werkdagen duren voordat je de inloggegevens van ons ontvangt.

MENU

Contact
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

CONTACT

President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag
Nederland